Rådgivning - Coaching & Foredrag

KICKSTART REJSEN ...

Vil Du, din Familie, Virksomhed eller Forening enkelt & effektivt kickstarte en rejse mod en SUNDERE sjovere LIVSSTIL, ændre et par kost-og snackvaner, bevæge jer lidt mere og mærke ENERGI´en i hverdagen! 

Velkommen til muligheden for personlig Rådgivning & Coaching og tilpassede Foredrag & Sundhedsforløb.

+ INDIVIDUEL eller grupperådgivning - livsstils-og kostvejledning samt fysisk aktivitet i sammenhæng med dagligdagen.

+ 9-dages KICKSTART. C9 er en simpel pakkeløsning; personlig dag til dag guide, ideer til shakes og opskrifter, træningsforslag incl. 4 kosttilskud - energi, forbrænding, vitaminer og mineraler.

+ FOREDRAG om fødevarer, kroppens behov for nærringsstoffer, livsstilssygdomme, lev sukkersmart - hverdagen & det lange sjove liv

+ SUNDHEDSFORLØB for private- og offentlige virksomheder eller Foreninger - 1.Fælles oplæg/foredrag 2.Individuelle forløb & personlige mål 3. Fælles mål, sundhedsambassadører, konkurrencer - Tilpasses efter behov.


Kontakt mig

7,5 kg....Så meget faldt min vægt på de 9 dages fokus og kickstart - C9 - Programmet er bare enkelt og effektivt! 

Det er HELT vildt!. Jeg har aldrig været på en organiseret slankekur før og har heller aldrig drukket Aloe Vera & spist kosttilskud og "nærringsrig protein pulvermad" før, så det har været noget af en oplevelse. Helle Hillers har rådgivet & coachet, vejet mig før og efter de 9 dage- og målt ialt 10 parametre omkring min "sundhedstilstand"...meget motiverende. Det interessante er, at jeg efter 3 måneder stadig holder min vægt & fortsat kan mærke energien i hverdagen.
John S., 55 år. Investeringsrådgiver

Nystartet virksomhed, stress og lidt for mange kilo på sidebenene... Vi trængte begge, som ejerledere, og generelt i familien til at tage hånd om os selv - både kost, motion & de gode vaner i dagligdagen uden behovet for ´slikskålen´. Vi havde faktisk glemt os selv, vores vægt steg & vi savnede et par faglige råd og Tips- og trix. 

Helle guidede os, rådgav med kostændringer og anbefalede de små tiltag i hverdagen, som har gjort en stor forskel. Nu 12 mdr. efter holder vi stadig fast i de gode kostråd, simpel træning hver dag og især blot at spise det sjove søde i weekenden.

Jakob & Jeanette, Aubo Køkken & Bad Næstved