Helle Hillers

Helle Hillers har 20 års erfaring & brænder for at være med til at gøre Danmark sundere ved at ændre vores syn på sundhed -

´det handler om at forebygge simpelt i hverdagen - ingen kalorietælling, slankekure, sygdomsfokus og samvittighedskvaler´

Fokus er på dig, din dagligdag, de små innovative skridt som gør en stor forskel på den lange livsbane – kroppen er fantastisk blot vi hjælper dén lidt på vej!

Helle Hillers er Lektor i Ernæring og sundhed, cand.techn.soc i landbrug, fødevarer og miljø, og omsætter den videnskabelige baggrund om sundhed og ernæring til forståelig viden i sine inspirerende og underholdende foredrag & møder den enkelte, hvor de er, i sin personlige rådgivning og coaching.

Helle Hillers har bl.a. fokus på det stabile blodsukker. Undgå sukker, det hvide sukker, & den negative effekt dét har på vores krop. I et utal af fødevarer tilsættes det hvide sukker for at fremme smagen.

 “hvordan kan vi guide os selv rundt i sukkerjunglen, dreje forbi tankstationen, slikhylderne i supermarkedet & skabe det gode energifyldte liv blot ved få ændringer i en travl hverdag", er ét af emnerne Helle har fokus på.

Den nyeste forskning omkring vores mave- & tarmsystem er også ét af fokusområderne, da den sunde mave og glade tarme, er én af vejene til at undgå hovedpine, ekstra kilo på sidebenene, livsstilsygdomme mv.

Plejer vi vores INDRE afspejler det sig i det YDRE.

Helle arbejder udfra det enkelte menneske, vanemønstre i arbejds- og familielivet og guider med filosofien ´de små skridts langsigtede effekt´.

Book et uforpligtende møde eller tlf. møde & vurdér om der er basis for et samarbejde; rådgivning, coaching eller foredrag.