om

Helle Hillers vil gøre Danmark sundere ved at ændre vores syn på sundhed - det handler om at forebygge simpelt i hverdagen - ingen kalorietælling, slankekure, sygdomsfokus og samvittighedskvaler - vi fokuserer på dig, din dagligdag, de små innovative skridt som gør en stor forskel på den lange livsbane – kroppen er fantastisk blot vi hjælper dén lidt på vej! Helle Hillers er Lektor i Ernæring og sundhed og omsætter den videnskabelige baggrund om sundhed og ernæring til forståelig viden i sine inspirerende og underholdende foredrag & personlige rådgivning og Coaching.

Helle Hillers har bl.a. fokus på kulhydrater/sukker, det hvide sukker, & den effekt sukker har på vores krop. I et utal af fødevarer tilsættes det hvide sukker for at fremme smagen og “ hvordan kan vi guide os selv rundt i sukkerjunglen & skabe det gode energifyldte liv”, er ét af emnerne. 

Den nyeste forskning omkring vores mave & tarmsystem er også ét af Helle Hillers fokusområder, da den sunde mave og glade tarme, er én af vejene til at undgå livsstilsygdomme.